DJ MAREK БИОГРАФИЯ!

DJ МАРЕК!

На кратко за мен и моето творчество в музиката.

СТИЛ НА МУЗИКА: ПОП - ФОЛК, ORIENTAL, ETHNO HOUSE, DANCE, COMERS, HOUSE, RETRO, BG, БЪЛГАРСКА НАРОДНА МУЗИКА - ВЪВ ЗАВИСИМОСТ КЪДЕ СЕ НАМИРАМ И ЗА КАКВО

Малко за мен - Като за начало, името ми. Много пъти са ме питали как се казвам, и точно толкова пъти и не са ми вярвали 🙂 в повечето случай, са мислили че DJ Marek е псевдоним (nikname, прякор и пр.), а това е моето име. По националност полско, във България то се свързва със името на Станке Димитров - Марек (партизанският му псевдоним) а след това и име на родния ми град. Марксист Антифашист Революционер Емигрант Комунист - Марек. Много пъти се е случвало да ме питата дали не съм кръстен на футболния отбор 🙂 за по любопитните не гледам и не се интересувам от футбол 🙂

Споменах Града си - Станке Димитров по настоящем Дупница мястото, където започна живота ми и началото на моята кариера. Тъй като съм различен във всичко, което правя и мисля не бих ви отегчил със излишна информация като това да изброявам градове, клубове и пр., където съм работил - достатъчно бих казал.

От дълги години правя единствено и само това да пускам музика и да се опитвам да забавлявам хората ПО–МОЯ НАЧИН. Стил на работа който е характерен както за мен самия така и за душевността ми. Обичам и обожавам работата си, тя е моята най-голяма любов, хобито ми, призванието ми, начина ми на живот, тя е всичко онова което ме кара да се чувствам щастлив. Не зная, дали знаете но когато си там горе и пискаш музика а долу хората се забавляват и във един кратък миг в който те чуват нещо любимо а ти намалиш музиката и те пеят с пълен глас то тогава ти си окрилен, тогава сърцето ми тупти сякаш съм видял най-красивата жена на света 🙂 тогава аз съм най щастлив.

За доста от хората разбиращи или не DJ-та професия стана бизнес а не творческа работа за мое огромно съжаление. DJ вече не е независимата институция която би трябвало да бъде обективна и да гледа да забавлява хората. А нещо много лошо "ФИНАНСОВ СЛУГА". Много често, в клубовете DJ-те пренебрегват хората с цел да изкарат по някой лев... Което е трагично!!!

Аз обаче работя по-един различен и собствен начин МОЯТ НАЧИН! АКО МЕ ВИДИТЕ НЯКЪДЕ ВЪВ ВАШИЯ ГРАД ЕЛАТЕ ПОЗДРАВЕТЕ МЕ И ПОЖЕЛАЙТЕ ПЕСЕН А АЗ СТИГА ДА МОГА ЩЕ ВИ Я ПУСНА ... 🙂 РАБОТЯ ЗА ОТНОШЕНИЕ А НЕ ЗА ПАРИ, ИМАМ ОБЯВЕНИ ХОНОРАРИ А ТЕ ГИ ПЛАЩАТ ХОРАТА КОЙТО СА МЕ ПОКАНИЛИ ВЪВ СЪОТВЕТНОТО ЗАВЕДЕНИЕ. (МОЖЕ БИ НЕ ВИ СЕ ВЯРВА НО ВСЕКИ КОЙТО МЕ ПОЗНАВА ЗНАЕ ЧЕ Е ТАКА)

Относно работата ми не имитирам никого и не крада от никого нищо, имам свой стил на работа, който включва много и разнообразна музика предоставена от мен по-един различен начин. Доста често се случва да отказвам вече пуснати песни - обичам да пускам много музика а не да "набивам" повтарям едни и същи песни. Повторенията във моята работа са свързани до минимум. Така че не ми се сърдете 🙂

За жалост към днешна дата се уеднакви клубния живот в България, какво имам в предвид - DJ пускат едни и същи парчета по-един и същи начин. Дали заради пари или заради нещо др. това е факт. За жалост това е положението, но не обвинявам никого това е личен избор.

По настоящем жанра във който се изявявам е ПОП – ФОЛК принципно не деля музиката на "чалга" или друга. Музиката е цветна и тя няма име. Музиката се усеща със сетивата тя не се разбира тя се чувства. Пускам всички стилове музика познати и не толкова познати.

Относно банкети, сватби лични партита, персонални и др. ТАМ НЕ НАЛАГАМ ПО-НИКАКЪВ НАЧИН СВОЕТО МНЕНИЕ, ТАМ ИЗПЪЛНЯВАМ ТОВА КОЕТО ИСКАТ ХОРАТА НА 100% !

МОЖЕ БИ, ВИ СЕ СТРУВА СТРАННО И НЕРЕАЛНО НО ТОВА СЪМ АЗ И ТОВА КОЕТО ПРАВЯ ГО ПРАВЯ НАЙ ДОБРЕ. ТОВА НЕ Е ХОБИ ТОВА Е НАЧИН НА ЖИВОТ, ПРИЗВАНИЕ, ЛЮБОВ... РАЗЛИЧЕН ОСОБЕН - ТОВА СЪМ АЗ 🙂 Малка част от това което съм и това което правя С УВАЖЕНИЕ МАРЕК НИКОЛОВ - DJ Marek