Дисководещ – Услуги

DJ MAREK

МУЗИКАЛНИ УСЛУГИ

Опит доказан с годините в сферата на озвучението. DJ за сватба, DJ за кръщене, DJ за фирмено парти, DJ за абитуриентски бал, DJ за рожден ден

Моите клиенти за мен...

Мнения от Клиенти

“Здравейте г-н Марек, пиша Ви с малко закъснение след моята сватба, но знаете каква е еуфорията след нея 🙂 Искам да Ви благодаря за шоуто което направихте, всички роднини и гости останаха супер доволни. Имам една Леля, която беше на сватбата, тя даже каза, че като се зажени Митко, ще направи всичко възможно ти да дойдеш на сватбата му. Желая ти много успехи в занаята, но е неизменно да ги имаш защото ти наистина си роден за това.”

Мария Петрова гр.Пловдив

Мария Петрова гр.Пловдив

“Уважаеми DJ Марек, искаме да изкажем към Вас, най-най топлите си благопожелания за Вашата усърдност в партито, което спретнахте за нашата сватба. Емето каза, че шаферките са пощурели по вас, но това нека си остане между в тайна. На Емето техните са изпратили видео в местната кабеларка от сватбата, след това с тях са се свързали още няколко двойки на които им предстой сватбено тържество да вземат кординати, май скоро пак ще идваш…. и да се обаждаш като си тук еий ;)”

Славчо & Ема – сем.Софрониеви гр.Плевен

Славчо & Ема – сем.Софрониеви гр.Плевен

“dj Marek, was excellent and kept people dancing all night. His interactions with us and the guests were great. We really couldn’t have asked for a more professional service and were delighted with everything from start to finish. ”

Lisa Ericson

Lisa Ericson