Сватби

 

DJ MAREK на вашата сватба

Сватбата е един от най-важните дни в живота ни. Ден, който е незабравим и неповторим. Ден, в който единствените важни сте вие. Изборът на DJ и поверяването на празненството ви в негови ръце е специфична и деликатна тема. Може би се питате „Как тогава се избира подходящ DJ?“. Аз бих ви отговорил по следния начин – след като го поканите на среща с вас и разговаряте на дълго и широко за вашия ден, а ако го поканите на повторна среща за доуточняване на детайлите и вече го приемете като добър познат, а защо не и приятел, то тогава това е вашият DJ.

DJ не се избира по многословни текстове или снимки, клипчете, красив web сайт или чрез препоръки от един или друг DJ/форуми. Би следвало да ви напиша какви ли не суперлативи, за да изберете мен на вашия сватбен ден, но според мен по-горе написаното е напълно достатъчно. Ще се опитам да синтезирам в няколко изречения начина, по който работя на сватба.

1. Изцяло се съобразявам с вашите музикални желания и жанровете, които сте избрали за своето тържество. Не правя своеволия и не налагам свои виждания за стила на музиката, а се водя от това, което искате и забавлява вас и вашите гости. Работя с всички музикални жанрове, а ако вие изисквате строго определен жанр, то аз се съобразявам строго и конкретно с него и вашите желания.
2. Обикновено 10-15 мин преди предстоящ ритуал лично ви известявам за това какво ще се случи, за да знаете самите вие, да имате готовност и най-вече да бъдете в залата, за да се избегнат моменти, в които ви няма а пък DJ обявява ритуал или игра.
3. Начинът, по който водя сватбите е строго индивидуален и не е матричен, както при някои други водещи. Стремя се да улавям и изучавам емоциите и чувствата ви и да ги пресъздавам с думи и музика както на вас, така и на вашите гости.

Пакет „Silver”
450 лева
Професионална озвучителна техника за малки зали до 50 души
Продължителност на тържеството до 5 часа
+ 100 лева за всеки следващ час
Пакет „Gold”
500 лева
Професионална озвучителна техника за средни зали до 120 души
Продължителност на тържеството до 5 часа
+ 100 лева за всеки следващ час
Пакет “Platinum”
650 лева
Професионална озвучителна техника за по-големи зали до 130 души
Продължителност на тържеството до 5 часа
+ 100 лева за всеки следващ час
Пакет
“Maxi”
договаряне
Професионална озвучителна и осветление за зали над 130 души
Продължителност на тържеството до 5 часа
+ 100 лева за всеки следващ час

*Всеки един от пакетите включва цена за водещ и DJ.
*Във всеки един от пакетите са включени пътни разходи до 60 км. На всеки 100 км над първоначалните 60 км се доплаща по 20 лева/в посока.
*Към всеки един от пакетите може да се добави професионално осветление и up lightning, които се заплащат допълнително.

ИЗТЕГЛЕТЕ ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА СВАТБЕНО ТЪРЖЕСТВО

ИЗТЕГЛЕТЕ СЦЕНАРИЙ ЗА СВАТБЕНО ТЪРЖЕСТВО